PORTFOLIO

Green terrazzo

In dit nieuwbouwappartement in Antwerpen Zuid liet ik me inspireren door de groene details in de archtectuur. Foto’s evenbeeld.be.

Bekijk meer

Kantoor Bondgenoten

Transformatie van een herenhuis tot een kantoor in de binnenstad van Leuven. Foto’s Liesbet Goetschalckx.

Bekijk meer

Carte blanche

Nergens kreeg ik zoveel carte blanche als in mijn eigen woning. Ik gebruikte naturel en zwart eikenhout in een strakke vormgeving en voegde messing, staal en kathedraalglas toe voor een klassieke touch. Een op maat gemaakt kamerscherm in warm mandarijn zorgt voor pit! Foto’s Liesbet Goetschalckx.

Bekijk meer

Teak & lino

Dressing en maatkasten in teak geïnspireerd door mid centurie modern meubilair. De zachtroze linoleum vloer maakt het geheel fris en hedendaags. De kinderkamers hield ik licht met bamboe kasten op maat. Foto’s evenbeeld.be.

Bekijk meer

Leopold

Totaalrenovatie van twee badkamers in een herenhuis in hartje Mechelen. Een vervallen zolder werd omgetoverd in een zonnige loungeruimte. Foto’s Inge Carruet.

Bekijk meer

Surf kitchen

Totaalrenovatie van keuken in een karaktervolle hoeve in Wallonië. Afrondingen, hout en pastelblauw zorgen voor een retro strandsfeer.

Bekijk meer

Douglas

Maatwerk kasten en styling voor de kamers van mijn kinderen. In beide gevallen gebruikte ik douglas hout, één van mijn favorieten. Voor mijn zoon voegde ik grafische blokken in blauw glas toe, voor mijn dochter rondingen in een smakelijk oranjegeel. Foto’s evenbeeld.be.

Bekijk meer

Pink office

Totaalinrichting van een kantoor voor een jong en dynamisch databedrijf in een historisch gebouw in centrum Mechelen. De gevraagde accentkleur was… roze! Foto’s Liesbet Goetschalckx.

Bekijk meer

College

Totaalrenovatie van een art déco herenwoning in Sint-Niklaas. Deze woning was bedoeld voor verkoop, dus ik hield het ontwerp licht en luchtig met zoveel mogelijk behoud van de authentieke elementen.

Bekijk meer

Marble & velvet

Haardmeubel met bijhorende zitbank op maat, uitgevoerd in een spectaculaire marmer. De groene fluwelen kussens op maat zorgen voor een luxueus lounge gevoel. Fotos’ Inge Carruet en Niels Van den Hende.

Bekijk meer

De blokhut

Ik ben grote fan van de blokhutten in Noord-Italië, dus maatmeubilair mogen maken in deze stijl was voor mij een heel fijne opdracht. De messing grepen vormen een glamoureus contrast met de brute, dennenhouten kastfronten. Foto’s Inge Carruet.

Bekijk meer

Bruxelles je t' aime

Totaalrenovatie van een hoekwoning in Sint Lambrechts Woluwe. De inkomhal kreeg een blok in teak waarin vestiaire en sanitair werden onderbracht. De bestaande marmeren vloer kon gelukkig worden gerecupereerd. Een lila keuken kreeg een flinke dosis levensvreugde met vrolijke cementtegeltjes, en voor de kinderbadkamer kozen we een levendig blauw met subtiele tegeltjes van Inga Sempé.

Bekijk meer

XL mosaic

Maatmeubilair in licht berkenmultiplex. Ik voorzag een bank met opbergruimte in de eethoek en maakte nieuwe binnenramen richting salon, zodat daar een knussere sfeer ontstond. Tegeltjes in vrolijke kleuren zorgen voor een grafisch mosaic effect. Accessoires in vintage stijl maken het geheel af!

Bekijk meer