FREA CARRUET

Scandinavisch interieurontwerp met een bohemian touch

PORTFOLIO

Green terrazzo

In dit nieuwbouwappartement in Antwerpen Zuid liet ik me inspireren door de groene details in de architectuur. Bekijk meer

Kantoor Bondgenoten

Transformatie van een herenhuis tot een kantoor in de binnenstad van Leuven. Bekijk meer

Carte blanche

Nergens kreeg zoveel carte blanche als in mijn eigen woning. Bekijk meer

SCANDINAVISCH & BOHEMIAN

Mijn ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door de Scandinavische woonstijl: het vele hout en groen, de lichte interieurs en de Mid Century stijl spreekt me helemaal aan. Ik voeg hieraan graag Bohemian elementen toe: klassiek of vintage meubilair, stoffen met etnische patronen, motieven en kussens, … Deze brengen een heerlijk nonchalante vakantiesfeer in huis waarin het altijd fijn thuiskomen is. Een interieur hoeft zeker geen regenboog te zijn, maar ik vind het leven te kort om in een streng minimalistsch interieur te leven. Carpe diem, more is more!

DIENSTEN

U kan mij contacteren voor volgende diensten:

– Totaalontwerp en opvolging van de werken

– Renovatie of nieuwbouw

– Woning, kantoor, winkel, …

– Totaalinrichting interieur (materiaal- en kleurkeuze, keuze meubilair, verlichting, raamdecoratie, accessoires)

– Keuken of badkamer op maat

– Divers maatmeubilair (kantoor, dressing, haardmeubel, slaapkamer, opbergmeubilair, trap, …)

TEAMWORK

Het moeilijkste bij het opstarten van een eigen interieurbureau is het vinden van de juiste collega’s. Gelukkig heb ik in de loop der jaren een team om me heen verzameld waarop ik steeds kan rekenen. Gouden vakmannen en -vrouwen die kwaliteit leveren met oog voor detail, gaande van aannemers over schrijnwerkers tot parketteurs, schilders en winkels met een mooi aanbod aan authentieke materialen. In het geval er constructieve aanpassingen aan het gebouw nodig zijn werk ik samen met een architecte en een ingenieur. Ikzelf zorg hierbij voor de overkoepelend coördinatie. Dankzij deze mensen verloopt de uitvoering van mijn ontwerpen steeds vlot, en kunnen we de bouwheer een stressloos parcours bezorgen.

REVIEWS

Ik ben dankbaar voor elke review. Hieronder geef ik er enkele weer, meer reviews kan u vinden op Google.

LV

Ik prijs me gelukkig dat ik Frea leerde kennen.Een verhuis van een grote woning naar een klein, compact appartement was een grote stap voor mij. Frea had mijn vertrouwen van bij het eerste contact. Ze is to-the-point en staat met beide voeten op de grond….. Niet enkel het ontwerp voor de inmaakkasten maar ook dat van een prachtig, sober en functioneel keukenmeubel versterkten mijn geloof dat ik bij de juiste inrichter was. Verder zorgde Frea voor de verlichting met en paar leuke eye-catchers waar ik nooit zou aan gedacht hebben. Dat allemaal samen met kleuradvies maken dat mijn kleine appartement er nu echt niet klein meer aanvoelt. Bezoekers zijn vol lof over de inrichting. Ik voel me er ook erg goed bij. Niet onbelangrijk te vermelden:de afspraken die ik met Frea maakte, werden steeds stipt opgevolgd…

DY

We zijn super tevreden van Frea haar werk! Beginnend met een kennismakend gesprek waar ze heel goed onze noden en wensen begreep tot de begeleiding van de renovatie zelf. Top hoe ze het creatieve combineert met de technische kant, iets waar wij zelf echt geen kaas van gegeten hebben. Ze heeft onze inefficiente zolderruime omgetoverd tot 2 mooie grote lichte kamers, wat een verbetering! Dingen als een daglichtbuis, inbouwkasten, nieuwe wanden en grotere veluxen geven een groots effect waar we zelf niet aan gedacht hadden. Heel stipt, vriendelijk en rustig, dat is wel fijn als je zelf in de verbouwchaos zit :). 100 procent een aanrader!

GM

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Frea voor de totaalrenovatie van onze keuken, eetkamer en kinderkamer. Zij voelde onze stijl goed aan en kwam vandaaruit met originele ideeën waar wij zelf niet op gekomen zouden zijn. Ze hield er ook goed rekening mee dat wij zochten naar ecologische materialen. In het ontwerp van de meubels had zij oog voor zowel de esthetische als praktische kant. Ze paste het ontwerp een aantal keer aan tot het helemaal aan onze wensen voldeed. Het was ook handig dat zij een aantal betrouwbare vakmensen aanreikte. O.a. de schrijnwerker en de schilder leverden zeer precies werk. Wat we zeker ook moeten vermelden is dat zij de werken heel secuur opvolgde en hiervoor regelmatig ter plaatse kwam voor overleg met de vakmensen. Zo konden wij er gerust in zijn dat alles volgens plan verliep. Om het helemaal af te maken bezorgde zij ons shopping tips voor accessoires en planten die mooi passen in ons interieur.