OVER MIJ

Na een tiental jaren in de telecom te hebben gewerkt nam ik een carrièrebocht van 180 graden en startte een opleiding Interieurvormgeving in Mechelen. Ik deed stage bij een architectenbureau en studeerde af in 2014. Vrij snel daarna begon ik mijn eigen interieurbureau in mijn thuiskantoor in Bonheiden. Van die beslissing heb ik nog geen seconde spijt gehad.

Interieurprojecten zijn vaak langdurige projecten, en dan is wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Daarom ben ik in de jaren die volgenden bewust een eenmanszaak gebleven, zodat ik persoonlijk het klantencontact en de uitvoering van de werken kan opvolgen. Een ‘klik’ tussen mijn stijl en deze van de klanten is hierbij onmisbaar. Meer over mijn stijl vind u hier.

Ik haal mijn inspiratie vaak uit historische gebouwen of uit andere culturen. Ik word blij van een art déco gevel, een modernistisch interieur, een tegelpatroon uit een Moors paleis, een klassieke tuin, … . Ook hedendaagse architectuur kan me inspireren. Ik ga heel graag op citytrip, maar een fijne interieurwinkel of koffiebar in eigen land kan mijn dag ook meer dan goed maken. Meer inspiratiebeelden vindt u op mijn Instagrampagina.